Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Wat klanten nog toevoegen?
€2,70
€2,50
Bij Frietchalet dendermonde kan u online bestellen en deze thuis laten bezorgen
levering = €3
Vanaf €10 +-8KM in Dendermonde
10 lekkerste en meest gekozen frituursnacks! - De Frietchalet

10 lekkerste en meest gekozen frituursnacks!

De lekkerste en meest gekozen frituursnacks in de frietchalet Dendermonde!

Al is een frietje op zich al heel erg lekker, het feestje wordt pas echt compleet met een heerlijke snack, naast de friet. Denk bijvoorbeeld aan een Boulet met mayo of satékruiden. Of een frikandel speciaal met verse ajuin...

Ook een heerlijke Bicky past perfect bij de goud gebakken frietjes. Het leuke en vooral het smaakvolle aan een Bickyburger is de bicky ajuintjes en de drie verschillende bicky sauzen.

Ontdek samen met ons welke frituur snacks het meest worden gekozen bij de frietchalet te Dendermonde! 

1. Bicky burger

Een Bicky burger is de perfecte aanvulling bij uw frietjes. Het heerlijke en goed gekende bicky broodje met het heerlijke vlees aangevuld met Bicky uitjes en de 3 Bicky sausen. Iedereen kan genieten van deze heerlijke Bicky official.
Bicky burger - Populaire Frituursnack De Frietchalet

2. Lookworst

Een heerlijke lookworst aangevuld met special saus is één van de favorieten van onze klanten in de regio van Dendermonde bij de Frietchalet

Lookworst - Populaire Frituursnack De Frietchalet
3. Boulet

Een boulette van de frituur is misschien wel het bekendste product van een frituur. Een boulet wordt vaak gevraagd met enkele sauzen. Dit noemen we dan een Boulet special, we hebben ook de optie om Saté kruiden op uw boulet te doen!

Boulet - Populaire Frituursnack De Frietchalet
4. Curryworst

Een curryworst of ook wel frikandel genoemd is te vergelijken met een boulet. Wist je dat dit één van de oudste frituur snacks is die bestaat? 

Curryworst - Populaire Frituursnack De Frietchalet
5. Paardenworst

Paardenworst is een typisch geliefd product in regio Dendermonde. Paardenworst wordt telkens vers gemaakt en warm geserveerd in frituur Frietchalet.

Paardenworst - Populaire Frituursnack De Frietchalet
6. Kaaskroket

Een lekkere kaaskroket is één van de topproducten in het menu van de frietchalet, deze kaaskroket wordt net zoals alle andere snacks gratis thuis geleverd vanaf €20.

Kaaskroket - Populaire Frituursnack De Frietchalet
7. Chixfingers

Chixfingers is een perfect product voor kinderen. Kippenvingers zijn gemaakt van kip en heel zacht en heerlijk.

Chixfingers - Populaire Frituursnack De Frietchalet
8. Kippets

Kippets is ook wel bekend als nuggets. Dit knapperig stukje vlees is gemaakt van kip en wordt ook vaak meegegeven in een smulbox of kinderenbox.

Kippets - Populaire Frituursnack De Frietchalet
9. Berepoot

Deze krokante berehap heeft verschillende namen in elke frituur. Elke van deze zijn: een beerepoot, berenklauw, crizzly of berenhap. Dit vlees bevat gehakt met uienringen.

Berepoot - Populaire Frituursnack De Frietchalet
10. Viandel

Een viandel is te vergelijken als een curryworst met een krokant laagje rond. Een viandel wordt vaak zonder opties genomen, maar kan ook special gemaakt worden. 

Viandel - Populaire Frituursnack De Frietchalet



Krijg je zin in lekkere frietjes & Snacks van een frituur in de buurt? Kies dan voor frietjes van De Frietchalet te Dendermonde? Bestel vandaag je frietjes online en wij komen deze naar huis brengen! U kan bestellen via: https://frietchalet.be/collections/bestellen