Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Wat klanten nog toevoegen?
€2,70
€2,50
Bij Frietchalet dendermonde kan u online bestellen en deze thuis laten bezorgen
levering = €3
Vanaf €10 +-8KM in Dendermonde
Ontdek-dendermonde

Ontdek Dendermonde: Een Dag Vol Cultuur, Ontspanning en Frietjes

Ontdek Dendermonde: Een Dag Vol Cultuur, Ontspanning en Heerlijke Frietjes

Dendermonde, gelegen in de prachtige regio Oost-Vlaanderen, is een stad vol historische schatten en moderne verrassingen. Met zijn rijke culturele erfgoed en levendige lokale scene, is er altijd iets spannends te doen in Dendermonde. In deze blog delen we een perfecte daguitstap in deze charmante stad, met een gezellige frituur stop bij De Frietchalet voor de liefhebbers van Belgische frietjes.

Ochtend: Historisch Erfgoed

Begin je dag met een bezoek aan het beroemde Stadhuis en Belfort van Dendermonde, waar je de architecturale grandeur en het rijke verleden van de stad kunt ontdekken.


Middag: Waterpret bij Zwembad Olympos

Na een ochtend vol culturele verrijking, is het tijd voor wat ontspanning. Zwembad Olympos biedt het ideale decor voor een verfrissende duik of een ontspannende namiddag aan de waterkant.


Lunch: Smakelijke Pauze bij De Frietchalet

Ben je op zoek naar een frituur in de buurt in Dendermonde? Maak dan zeker een pitstop bij De Frietchalet. Met een breed scala aan frituursnacks en verse frietjes, is het de go-to plek voor iedereen die de Belgische frietcultuur wil ervaren.


Namiddag: Ontspannen Winkelervaring

Dendermonde biedt een gevarieerde winkelervaring met een mix van boetieks en lokale winkels. Het is de perfecte plek om te winkelen in Dendermonde en te genieten van een ontspannen namiddag.


Avond: Katuit Vieren

Eindig je dag in Dendermonde met het vieren van Katuit, een traditioneel evenement dat plaatsvindt op de laatste donderdag van augustus. In 2024 valt Katuit op donderdag 29 augustus. De spectaculaire stoet van reuzen is een unieke ervaring die je niet wilt missen.

Dendermonde, met zijn unieke mix van historisch erfgoed en moderne faciliteiten, biedt een onvergetelijke ervaring voor iedereen. Of je nu een lokale bewoner bent of een bezoeker, er is altijd iets te doen in Dendermonde. En terwijl je de lokale charmes van de stad verkent, biedt De Frietchalet de perfecte culinaire onderbreking voor een smakelijke traktatie.